25 jaar ervaring; werkt samen met vrouw en zoon.

Zowel warme als koude, vis, vlees. BBQ ofwel komen afhalen of indien gewenst komt traiteur ter plaatse om vlees te bakken.

 

Brochure met meer info op aanvraag.

 
Banner

Marc en Martine, traiteur voor al uw feesten, in Dessel (provincie Antwerpen-Vlaanderen).

U zit met een verjaardag, babyborrel of misschien wel huwelijksfeest? U krijgt in het weekend al uw vrienden over de vloer? Waarom niet eens een kiezen voor een gezellige barbecue in de tuin? Traiteur Marc en Martine helpt u uit de nood. Al 25 jaar lang baten Marc en Martine, samen met hun zoon, een bloeiende traiteurszaak uit in Dessel, provincie Antwerpen. Kwaliteit en dienstverlening staan voor hen daarbij voorop. U kunt bij hen terecht voor zowel warme als koude gerechten.

 

Zij serveren verscheidene lekkere vleesschotels en de heerlijkste visgerechten. Ook voor uitgebreide barbecuegerechten bent u hier aan het goede adres. Besteedt u uw tijd liever aan uw partner en vrienden in plaats van aan het fornuis? Dan komen Marc en Martine ter plaatse bij u thuis om alles netjes te bakken. U organiseert een stijlvolle receptie of een meer ontspannen buffet? U wilt een heerlijk gerecht tegen een eerlijke prijs?

 

Contacteer Marc en Martine! Samen verzorgen zij uw feestjes met veel oog voor kwaliteit. Neem vandaag nog contact op met Traiteur Marc en Martine. In hun brochure vindt u alles wat u zoekt!

 

 

Traiteur Marc en Martine te Dessel